تنورگازی ۹۰کالا یک وسیله مفید با کاربرد های آسان که با آن می توان انواع نان ، کیک و شیرینی جات ، پیتزا پخت گردان بریان ، کباب کردن ، ماهی کبابی و… را با بهترین کیفیت طبخ نمود.
آرد ۳۰۰گرم ، تخم مرغ ۱عدد ، کره ۱۰۰گرم ، شکر ۱/۲ پیمانه ، وانیل ۵گرم ، بکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری.
سیب ۴۰۰گرم ، شکر ۵۰گرم ، کره ۵۰گرم ، شکر قهوه ای ۵۰ گرم ، پودر دارچین ۱قاشق چایخوری.
ابتدای کار تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل در کاسه ای مناسب ریخته و با دور تند همزن برقی به مدت ۵دقیقه خوب هم می زنیم تا بافت تخم مرغ کشدار شود. سپس آرد و بکینگ پودر را ترکیب و ۳ مرتبه الک می کنیم و کم کم به کاسه اضافه کرده و با لیسک به خوبی مخلوط می کنیم تا هیچ گلوله ای باقی نماند و خمیر یکدست شود.
در ادامه کره سرد را خرد کرده و به کاسه اضافه و به خوبی ورز می دهیم تا کره جذب خمیر شود. حالا روی کاسه را می پوشانیم و به مدت ۱ساعت درون یخچال استراحت میدهیم. در ادامه به سراغ درست کردن مواد میانی می رویم برای این کار پوست سیب ها را جدا کرده و با دندانه های ریز رنده می کنیم. حالا کره را درون یک تابه ریخته و روی حرارت ملایم می گذاریم .
زمانی که کره آب شد شکر سفید و قهوه ای را به همراه سیب و پودر دارچین به ماهیتابه اضافه کرده و مخلوط می کنیم. سپس اجازه می دهیم به مدت ۱۰دقیقه کاملا بپزد. پس از گذشت این زمان اجازه می دهیم مواد میانی خنک شود. پس اتمام استراحت خمیر تنورگازی ۹۰کالا را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کرده و اجازه می دهیم کاملا گرم شود.
سپس خمیر را به دوقسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را به شکل مستطیل روی سطح آرد پاش شده باز می کنیم. حالا مقدداری از مواد را مرکز خمیر ریخته و با قاشق به خوبی پخش می کنیم. خمیر را رول کرده و با وردنه کمی روی آن می کشیم تا تخت شود. در ادامه خمیر را به اندازه ۵سانتی متر برش زده و درون سینی تنورگازی می چینیم حالا اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت ۲۰ دقیقه درون تنورگازی بمانند تا کاملا پخته شوند. سپس از تنور خارج کرده و با پودر شکر تزئین می کنیم.
تنورگازی های 90کالا مناسب برای پخت انواع نان و غذا کیک و شیرینی جات ، بریان مرغ و... می باشد.
آردقنادی 140گرم ، تخم مرغ 3عدد ، کره هم دمای محیط 100گرم ، رنده پوست پرتقال 1قاشق مرباخوری ، پودرقند الک شده 100گرم ، بکینگ پودر 1قاشق چایخوری ، اسانس پرتقال چندقطره ، وانیل نوک قاشق چایخوری ، شکلات ذوب شده برای تزئین.
ابتدا مقداری کرده را در کاسه ای ریخته سپس پودر قند را اضافه و هم بزنید. برای اینکه پودرقند کاملا به خورد کرده برود پشت قاشق را روی کره فشار داده خوب مخلوط می کنیم. سپس ترکیب کرده و پودرقند را با همزن برقی به مدت 1دقیقه هم بزنید تا کاملا باهم مخلوط و یکدست شود. این مخلوط باید کرم رنگ و کشدار شود. حالا یکی از تخم مرغ ها را به مواد اضافه و با همزن برقی به مدت 1دقیقه هم بزنید وقتی تخم مرغ از حالت لختگی خارج شد مقداری وانیل می ریزیم و خوب ترکیب می کنیم تا بوی زهم تخم مرغ را بگیرد بعد با لیسک اطراف ظرف را دورگیری کنید.
حالا تخم مرغ دوم را هم اضافه هم میزنیم تا کاملا مخلوط و جذب مواد شود سپس تخم مرغ سوم را اضافه و مجددا به مدت 1دقیقه هم میزنیم تا خوب با هم ترکیب شده و یکدست شوند. بعد پوست پرتقال را با رنده ریز رنده و به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا عطر آن پخش شود. سپس آرد را در ظرفی دیگر الک کرده تا بافت آن سبک شود.مقداری بکینگ پودر را به آرد اضافه ترکیب و دوباره آرد و بکینگ پودر را باهم الک کنید تا خوب باهم مخلوط شوند. سپس ترکیب آرد را طی دومرحله و کم کم به مخلوط اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا خوب ترکیب شده و گلوله های آرد در مخلوط باقی نماند. مخلوط تشکیل شده باید کاملا صاف ، یکدست و با غلظت مناسب باشد.
سپس مخلوط تشکیل شده را در قیف ریخته سینی تنورگازی 90کالا را چرب کرده و با قیف روی کاغذروغنی با کمی فاصله از هم پایپ کنید. بعد قالب را در تنورگازی که از 10دقیقه قبل کرده بودیم با درمای 180 درجه سانتی گراد قرار داده و اجازه دهید کلوچه ها به مدت 15 الی 20دقیقه در تنورگازی پخته و سطح آن طلایی رنگ شود. سپس سینی را از تنورگازی بیرون آورده در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود. سپس کلوچه ها را در ظرف دیگری چیده و به دلخواه می توانید آنها را تزئین کنید.
تنورگازی 90کالا برای پخت انواع نان های محلی و سنتی ، کیک و شیرینی جات ، بریان مرغ و.... مناسب می باشد.
آرد 500گرم ، آب ولرم 200گرم ، تخم مرغ 1عدد ، شکر 90گرم ، وانیل نوک قاشق چایخوری ، مخمر 6گرم ، نمک نصف قاشق چایخوری ، روغن مایع 50گرم.
پودر نارگیل 1لیوان پر ، پودرقند 70گرم ، تخم مرغ 1عدد ، وانیل و هل نوک قاشق چایخوری.
1عدد تخم مرغ با کمی ماست و کمی عسل مخلوط می کنیم.
آرد را الک کرده سپس همه مواد خشک را به آرد اضافه و مخلوط می کنیم. در ادامه تخم مرغ را اضافه کرده مخلوط می کنیم بعد آب را به مواد اضافه و خمیر را جمع می کنیم. خمیر آماده شده را کمی ورز داده روغن را کم کم اضافه و خمیر را به مدت 1ربع ورز می دهیم. حالا خمیر آماده شده را در ظرفی چرب شده قرار داده روی آن را می پوشانیم و یک ساحت در محیط نسبتا گرم استراحت می دهیم.
در این فاصله مواد میانی را درست می کنیم برای این کار همه مواد را با هم مخلوط می کنیم حالا از خمیر چچانه هایی به اندازه تقریبا 60گرم برداشته و باز می کنیم و از مواد میانی می گذاریم و دوباره چونه می کنیم. میز کار را آرد پاشی کرده و چونه ها را به آرامی با وردنه باز کرده و روی خمیر ها را سوراخ سوراخ می کنیم.
نان های آماده شده را داخل سینی تنورگازی 90کالا می چینیم روی آنهارا می پوشانیم و این بار حدودا 40دقیقه استراحت می دهیم توجه داشته باشیم که بعد از استراحت سوراخ های خمیر را عمیق کنیم تا نون خیلی پف نکند. بعد از استراحت خمیر ها را رومال می زنیمم و در نهایت داخل تنورگازی 90کالا که 15 دقیقه قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کرده بودیم به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار می دهیم تا بپزند و زیر نان ها طلایی شود.
تنورگازی 90کالا بهترین گزینه برای پخت انواع غذا ها ، کیک و شیرینی جات ، انواع نان های محلی و سنتی و... می باشد.
آرد 350گرم ، بهبود دهنده نصف قاشق چایخوری ، آب ولرم 1پیمانه ، شکر 1قاشق چایخوری ، خمیر مایه 1قاشق سوپخوری ، کره 20گرم ، کنجد 1قاشق غذاخوری ، نمک 1قاشق چایخوری ، روغن مایع 30گرم.
ابتدا خمیرمایه را به همراه آب ولرم و شکر داخل کاسه مناسب می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شود. درب کاسه را می بندیم و اجازه می دهیم خمیرمایه عمل بیاید. سپس نصف آرد را به همراه بهبود دهنده ، روغن مایع ، خمیرمایه عمل آمده و نمک اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند در ادامه باقیمانده آرد را کم کم اضافه می کنیم تا زمانی که خمیر جمع شود.
در ادامه کره را که قبلا از یخچال خارج کرده بودیم و نرم شده را به خمیر اضافه و کمی ورز می دهیم تا کره جذب خمیر شود. در پایان خمیر ما باید کمی چسبیدگی داشته باشد. خمیر نباید کاملا آردی و خشک باشد. خمیر را در ظرف گودی که با کمی روغن چرب کرده ایم قرار می دهیم و روی آن را سلفون می کشیم و در جای گرم قرار می دهیم تا وربیاید و حجم آن دوبرابر شود.
حالا خمیر را روی یک سطح صاف کمی ورز می دهیم تا هموای آن خارج شود. سپس خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و به شکل بیضی آن را با وردنه صاف کرده و با دست روی نان را خط می اندازیم و داخل سینی تنورگازی 90گالا می گذاریم و رویشان را با نایلون می پوشانیم تا خشک نشود حالا اجازه می دهیم خمیر ها 30دقیقه دیگر داخل سینی تنورگازی استراحت کند. پس از گذشت این زمان کجددا با دست روی خمیر ها خط می اندازیم و با دست رومال را روی خمیر ها می مالیم و در صورت تمایل کنجد روی خمیر ها می پوشایم تنورگازی 90کالا را 20دقیقه قبل با حرارت 200درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. سپس نان ها را به مدت 25دقیقه درون تنورگازی قرار دهیم تا بطور کامل بپزند و طلایی رنگ شوند.
تنور های گازی ۹۰کالا ایده آل ترین و متفاوت ترین وسیله برای پخت آسان و با کیفیت انواع نان ، کیک و شیرینی جات و انواع غذاها.
خمیر هزار لای آماده ۱بسته ، پودرشکر ۳قاشق غذاخوری ، خامه ۱ و ۱/۲پیمانه ، سفیده تخم مرغ ۱عدد ، وانیل مایع ۱/۲قاشق ، چایخوری پودرقند برای روی شیرینی ، پودر پسته برای تزئین به مقدار لازم.
قبل از درست کردن خمیر شیرینی ناپلئونی باید ابتدا تنورگازی ۹۰کالا را روشن کنیم تا گرم شود.
اگر خمیر هزارلا را خودمان در خانه تهیه کنیم با وردنه به طول نیم سانت صاف و با کاتر دور آن را برش می زنیم و اگر هم از خمیر آماده استفاده کردیم لازم نیست با وردنه صافش کنیم ولی دور آن را با کاتر می بریم. در این مرحله خمیر شیرینی ناپلئونی را با کاتر از وسط دو نصف می کنیم و هر دو قسمت خمیر را به همراه خمیر هایی که از کنارش بریدیم داخل سینی تنورگازی ۹۰کالا با دمای ۳۵ درجه سانتی گراد که از قبل گرم شده به مدت ۷ الی ۱۰ دقیقه قرار می دهیم تا خمیر کاملا بالا بیاید و لایه به لایه شود.
بعد از ۱۰دقیقه دمای تنورگازی را پایین می آوریم و به مدت ۲۰دقیقه با دمای ۱۸۰درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا روی خمیر کمی طلایی شود. وقتی از تنورگازی بیرون آوردیم صبر میکنیم تا کاملا خنک شود. نان این شیرینی خیلی ترد و شکننده است. در این فاصله خامه وسط و روی شیرینی را آماده می کنیم خامه را با پودرشکر و وانیل مخلوط و با همزن برقی هم میزنیم تا فرم بگیرد.
یک عدد سفیده تخم مرغ هم در مواد این شیرینی ذکر شد که ریختن آن سلیقه ای است و اگر بخواهید از آن استفاده کنید باید جداگانه آن را هم بزنید تا پف کند و موقع فرم گرفتن خامه به آن اضافه کنید. برای درست کردن شیرینی هر دو تیکه خمیر پخته و آماده شده را توسط چاقو به دولایه تقسیم و لایه رویی را که پف بیشتری دارد با فشار ضربه های چاقو پفش را می خوابانیم و از خرده های آن برای تزئین استفاده می کنیم.
این شیرینی را می توان دو لایه و سه لایه درست کرده و برای لایه میانی این شیرینی به جای خامه از کرم وانیلی هم استفاده کرد. حالا لایه اول نان را با کمک چاقو با خامه می پوشانیم و بعد لایه دوم را روی آن می گذاریم و با کمی فشار دست جایش را ثابت و دوباره خامه را روی لایه ی دوم می پوشانیم این مراحل را تکرار کرده و نهایتا روی لایه آخر را با خامه می پوشانیم و با مقداری پودرقند و پودرپسته تزئین می کنیم. قبل از برش زدن توصیه میشود شیرینی را به مدت ۱الی ۲ساعت در یخچال نگه دارید تا از حالت شکنندگی در آید و بعد به اندازه دلخواه برش بزنید.